دستور - خورشت بادمجان
يكشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۵، ۰۴:۴۹ ب.ظ
ابتدا بادمجان ها ( که جانم به فدایشان ) را سرخ می کنیم. اگر حوصله داشتی قبل از آن که توی تابه بیندازی می توانی کمی خراشش داده و آبش را بگیری تا آنجوری (!) نشود.
بعدش
پیاز حلقه ای و بعد حلقه های گوجه ها ، تکه های فلفل دلمه ای و دو قاشق ( بسته به مقدار کل غذا ) رب را توی هم تفتانده و سپس به قابلمه ی محتوی بادمجان ها منتقل می کنی. توی قابلمه آب می ریزی.
بعدش
زرد چوبه و نمک و اندکی دارچین و اب انار اضافه می کنی.
و همه را روی گاز می گذاری که بماند!
و در آخر برای از بین بردن بوی آشپزی دوش می گیری.
+همه بلدین می دونم! ولی واسه خودم نوشتم که دفعه ی بعد دستورشو داشته باشم! اصلن هم خجالت آور نیست :/
+هیچ منظره ای قشنگ تر از بادمجون های در حال قل قل نیست:)
۹۵/۰۶/۱۴